понеділок, 4 серпня 2014 р.

У ЖИДАЧЕВІ ЗМАГАЛИСЯ ВАЖКОАТЛЕТИ

2 серпня у Жидачеві відбувся І тур чемпіонату міжнародного спортивну клубу з важкої атлетики «Zirve» (надалі – МСК «Zirve»), у якому взяли участь 80 спортсменів різного віку та вагової категорії. Найбільше учасників з Жидачівщини.
На офіційному відкритті чемпіонату його учасників та організаторів привітав міський голова м. Жидачева Володимир Левко і вручив організаторам спортивного свята подарунки на згадку про наше місто.
Чемпіонат тривав до пізнього вечора. Кожен важкоатлет мав змогу проявити свої сили, вміння та вправність. Від представників сильної статі не відставали й дівчата. Як розповів керівник Жидачівського міського спортивного клубу «Аполон» Андрій Гентош, кращі спортсмени візьмуть участь у наступних змаганнях, які пройдуть 18 серпня в Баку (Азербайджан). Крім того, всі учасники змагань у Жидачеві отримали від його організаторів – МСК «Zirve» спортивні форми й футболки. Не обійшли увагою меценати й «Аполон» – для потреб спортивного клубу було придбано вартісний спортивний інвентар.


Немає коментарів:

Дописати коментар