середу, 27 лютого 2013 р.

ЗВИТЯГИ ЖИДАЧІВСЬКИХ ВАЖКОАТЛЕТІВ

zmagu-2013 23-24 лютого у міському будинку культури «Папірник» м.Жидачева відбувся чемпіонат Львівщини з важкої атлетики серед юніорів до 20 років та турнір «Богатирі Жидачева», учасниками яких стали 125 важкоатлетів Львівщини та Закарпаття.
Відкрив цей захід міський голова Володимир Левко, який у вітальному слові привітав усіх учасників, гостей турніру та висловив своє бачення щодо розвитку силових видів спорту у Жидачеві. Право підняти державний прапор та розпочати змагання богатирів було надано нашій олімпійській надії майстру спорту, чемпіону світу та Європи серед кадетів, вихованцю СК «Аполон» Володимиру Гозі.
Відрадно, що вже третій рік поспіль Жидачів гостинно приймає на своїх теренах кращих богатирів області, а важкоатлети Жидачівського спортивного клубу «Аполон» - гідно представляють Жидачівщину як один із центрів розвитку силових видів спорту Львівщини.
Цьогоріч на змаганнях жидачівські важкоатлети під керівництвом тренерів очолюваних майстром спорту Андрієм Гентошом вчергове підтвердили свій високий рівень та відстояли честь міста, здобувши у різних вагових категорія головні нагороди.
Зі слів учасників та гостей чемпіонат Львівщини та турнір «Богатирі Жидачева» пройшли на високому організаційному рівні.
За результатами змагань у складі збірної області з важкої атлетики з восьми спортсменів шестеро - вихованці СК «Аполон».
zmagu-2013-2
zmagu-2013-1

Немає коментарів:

Дописати коментар