пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

ЖИДАЧІВСЬКІ БОГАТИРІ ЗНОВУ ПЕРШІ






28 серпня в столиці Румунії місті Бухаресті в рамках чемпіонату Європи з важкої атлетики серед кадетів до 17 років вихованець спортивного клубу «Аполон» м.Жидачева 16-річний майстер спорту Володимир Гоза здобув золоту медаль у ривку з результатом 147 кг, виступаючи у ваговій категорії до 85 кг. а також, бронзову медаль у сумі двоборства, набравши 307 кг.
В цій вправі Володимир був на висоті, випередивши своїх суперників на 7 кг. У поштовху вихованець тренерів-викладачів Гентоша Володимира та Гентоша Андрія підняв 160 кг. Варто зазначити, що він підкорив вагу 165 кг, яка дала б йому срібну медаль у сумі двоборства, але судді зафіксували помилку у виконанні вправи і не зарахували її.
Враховуючи, що Володимир Гоза ще має рік у запасі в цій віковій групі та вперше виступає на міжнародній арені, можна з впевненістю говорити про дуже вдалий виступ жидачівського богатиря. За два тижні цього молодого і, без перебільшення, талановитого важкоатлета чекає чергове випробування на Чемпіонаті світу, що пройде в Словенії.
Вітаємо Володимира Гозу і бажаємо йому нових звершень на подальших змаганнях як в Україні, так і за її межами.

Немає коментарів:

Дописати коментар