пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

НОВІ ПРИДБАННЯ - НОВІ ЗВИТЯГИ СК «АПОЛОН»





23 січня міський голова Володимир Левко відвідав вихованців спортивного клубу «Аполон».
У тренувальний зал громадської організації СК "Аполон" міський голова завітав з метою вручення спортсменам важкоатлетичної штанги. Як відомо, саме тут під керівництвом досвідчених тренерів займаються і вже відомі досягненнями у спорті важкоатлети Жидачева, і зацікавлена міська молодь. Новий спортивний інвентар неабияк потрібен для занять жидачівських богатирів, які успішно представляють честь міста, ба навіть країни, на змаганнях світового рівня. Відтак наша "олімпійська надія" Володимир Гоза під керівництвом тренерів братів Гентошів в даний момент готується до Чемпіонату світу,  тому така обновка у залі дасть змогу повноцінно проводити навчально-тренувальний процес.
Кошти з міського бюджету на придбання громадській організації СК «Аполон» важкоатлетичного інвентарю були виділені на реалізацію їхнього проекту «Розвиток силових видів спорту у м.Жидачеві», який разом з проектом молодіжної громадської організації «Вектор» «Активне літо з «Вектором» переміг у міському конкурсі серед проектів розробленими громадськими організаціями Жидачева.
У тренувальному залі СК «Аполон» міський голова поспілкувався з жидачівськими богатирями і запевнив юних атлетів, що міська влада й надалі буде підтримувати молодь міста у створенні умов для ведення здорового способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар