понеділок, 16 березня 2015 р.

ЖИДАЧІВЕЦЬ АРТУР ГОРДИШИНСЬКИЙ – СРІБНИЙ ПРИЗЕР КУБКА УКРАЇНИ З ВАЖКОЇ АТЛЕТИКИ

gorduchunskuy-sribnuy-pruzer-1 Жидачівські спортсмени вкотре здобувають почесні перемоги на всеукраїнському рівні. Так, наш земляк Артур Гордишинський повернувся з Національного турніру з важкої атлетики зі срібною нагородою.
Кубок України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок пройшов 25-28 лютого у місті Чернігові. Участь у ньому взяли близько 200 найсильніших спортсменів країни, серед яких чемпіони України, переможці та призери чемпіонатів Європи та світу.

У другий день змагань срібну нагороду у ваговій категорії до 69 кг здобув студент І курсу Львівського училища фізичної культури Артур Гордишинський. Артур у сумі двоборства показав результат 262 кг (ривок - 116 кг та поштовх - 146 кг).
Це перша нагорода нашого важкоатлета серед дорослих спортсменів і блискавичний успіх! Адже хлопець лише нещодавно перейшов у нову для себе вагову категорію, крім того, ще юніор за віком. Та до перемог йому не звикати: талановитий спортсмен - чемпіон України серед юнаків та юніорів, рекордсмен України серед юнаків у двоборстві. Вітаємо Артура і його тренерів - Андрія та Володимира Гентошів!

Немає коментарів:

Дописати коментар