пʼятницю, 10 липня 2015 р.

НОВІ УСПІХИ ЖИДАЧІВСЬКИХ ВАЖКОАТЛЕТІВ




Жидачівські важкоатлети знову радують нас високими досягненнями. Віталій Олевич, Артур Гордишинський та Володимир Гоза, котрі є учасниками спортивного клубу «Zirve-Жидачів», у складі збірної Львівської області вибороли медалі чемпіонату України серед молоді до 23 років та міжнародного турніру ім. Куценка з важкої атлетики у Скадовську Херсонської області.
Віталій Олевич у ваговій категорії до 85 кг завоював срібну нагороду у ривку. Успішна остання спроба у поштовху на 170 кг дала змогу вибороти йому й срібну медаль у сумі двоборства. Результат Віталія 319 кг (149 – у ривку та 170 – у поштовху).
Ще один наш земляк Артур Гордишинський посів призове третє місце з результатом 119 – у ривку, 143 – у поштовху. Жидачівець Роман Іринчук, виконавши норматив, отримав звання майстра спорту.
Цьогорічний переможець і призер чемпіонату світу серед юніорів Володимир Гоза у ваговій категорії до 94 кг показав найкращий результат у ривку – 170 кг. А у поштовху нашому богатирю підкорилася штанга вагою 202 кг. Відтак, у сумі двоборства Володимир набрав 372 кг.
За командними результатами змагань збірна Львівської області посіла перше місце серед 19 команд нашої країни, а це – понад 250 важкоатлетів.
Вітаємо наших спортсменів та їхніх тренерів Андрія і Володимира Гентошів з черговим успіхом й бажаємо нових перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар